Tilbud

Vi kjører deg hvor du vil, når du vil

Ring oss når du trenger transport. Vi bringer deg fra dør til dør, raskt og komfortabelt. Når du ønsker det, venter vi gjerne. Uansett tid på døgnet er det en taxi fra oss å få tak i. Vårt kommunikasjonssystem gjør at vier på din adresse på et minimum av tid.

Sightseeing

Se Kristiansunds serverdigheter i en komfortabel bil med en hyggelig sjåfør. Ingen kjenner byen bedre enn oss. Atlanterhavsveien er også en populær tur for sightseeing med våre biler. Vi kjører faste ruter til faste priser.

Bestill bil på forhånd

Hvis du skal ut og reise, på jobb eller har andre avtaler – bestill bil i forveien. Spar deg for telefonkø og unødvendig venting. Dette hjelper også oss å planlegge vår kjøring.

Budtjeneste- småpakkekjøring

Vi kjører ikke bare personer, men tilbyr også budtjeneste og småpakkekjøring. Hvorfor kaste bort arbeidstid på å hente pakker, papirer, medisiner, reservedeler, nøkler, verktøy eller annet.

Business class og Crew Taxi

Business class er et av våre tilbud til næringslivet, hvor vi utfører de fleste kjøreoppdrag. Du kan opprette en konto hos oss.

Crewtaxi har spesialisert seg for transportservice i samband med mannskapsbytte for offshore-sektoren. Her har vi et unikt handling-system som dekker hele landet.

  • Hotel transfer
  • Transport til og fra flyplass
  • Transport til lege, tannlege, immigrasjon, etc.

Taxifix til din smarttelefon

I samarbeid med Møre og Romsdal Taxitjenester, har vi utviklet en app som du kan laste ned på din smarttelefon. Når du åpner Taxifix finner den din posisjon og foreslår en avhentingsadresse. Du kan også velge en adresse fra din egen favorittliste eller fra en liste over de siste benyttede adresser.

Bestill taxi

Last ned appen Taxifix

AppStore
GooglePlay
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern
Utviklet av Robust Media